Budget Steenkorven


Steenkorven nu voor elke portemonnee!

Wij maken al jaren de steenkorven (schanskorven) in eigen huis en daardoor tegen gunstige prijzen. Gezien wij veel maatwerk leveren hadden we tot nu toe altijd maar voor één kwaliteit gekozen waardoor we alle mogelijkheden konden maken tegen de beste kwaliteit. Echter viel het ons op dat, ondanks dat we tegen scherpere tarieven de korven konden leveren, toch veel mensen het veel geld vonden en hierdoor niet voor iedereen weg gelegd was. Sinds 2013 is dit verleden tijd!

We hebben sinds begin 2013 een unieke lijn steenkorven opgezet waardoor we de steenkorven soms wel tot bijna 60% goedkoper kunnen aanleveren dan als wij dezelfde maat moeten maken met de maatwerk kwaliteit. Wij hebben door middel van vaste maten aan te houden de matten van te voren op maat laten knippen en daarna thermisch laten verzinken. In eigen huis zetten we deze korven alsnog op maar gaan hier niet aan knippen. Hiermee houden we dus alleen maar standaard maten aan, maar wel tegen super prijzen!

Hieronder zijn de maten te zien die wij in de standaard maten kunnen leveren:
Voor maatwerk neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij hiervoor een prijs kunnen calculeren. Alle korven worden voorgemonteerd geleverd en zijn voorzien van voldoende tussenschotten (om de 30cm). Er worden gratis de juiste lengte buizen meegeleverd voor de stabiliteit, deze hoeft u dus meer niet los te bestellen. (Let wel: deze buizen worden enkel bij de budget steenkorven kosteloos meegeleverd, bij maatwerk/galfan (alu-zink legerin) steenkorven dienen deze apart besteld te worden en worden ze wel in rekening gebracht).

Aangegeven maten zijn in cm's en zullen in werkelijkheid altijd iets afwijken. Dit zal in de meeste gevallen 1 tot 2cm zijn en heeft te maken met betrekking tot het "uitzetten" van de korven. Dit gebeurd mooi gelijkmatig doordat we de steenkorven alleen maar met tussenschoten leveren!

Bezoek ook onze webshop voor steenkorven/Schanskorven: www.steenkorf.net
Klik hier om de site te bezoeken
Overzicht Standaard Steenkorven Budget

Steenkorf budget
Offerte